måndag 3 oktober 2011

Jag har funderat...

Hej kära bloggläsare!

Jag har länge funderat på hur jag ska göra med de recept jag publicerar på min "vanliga" blogg Anneli-In-Da-House och nu äntligen kommit fram till att det bästa är att helt enkelt göra en receptblogg och länka till den!
Som det nu är på In Da House-bloggen så är det svårt att hitta recepten som ju är blandade med allt annat jag skriver om, så detta med att starta en speciell blogg bara för receptinläggen fick bli min lösning på det!
Det kommer att ta mig ett tag att få ordning på denna blogg och att föra över allting hit, i och med att det händer så mycket annat i mitt liv just nu, men jag lovar att göra så gott jag kan!!

Jag hoppas att ni kommenterar och frågar om det är något ni undrar över eller om ni har önskemål om tips eller speciella recept!!

♥-ligt välkomna till min receptblogg!!

Anneli.

2 kommentarer:

veronica sa...

Jättebra blogg verkligen! Oerhört uppskattad inspiration för en veg-lchf som mig! Ser fram emot många fler recept :)
Kramar från umeå!

Anneli Sjögren sa...

Hej Veronica och Välkommen till min blogg!
Kul med en till som äter vegetarisk LCHF! :D
Fast jag håller på att ändra mitt kosthåll för att det inte känns nåt bra att äta för mycket Quorn- och Sojaprodukter i o m att de är så himla manipulerade! Så jag har på sista tiden börjat äta linser och bönor igen, men det är ju rätt mycket kolhydrater...! Med anledning av detta känns det inte som att jag kan säga längre att jag äter enligt LCHF...!
Jag har startat en ny blogg med hälsoinriktning, där jag också kommer att lägga ut recept, men då med mer kolhydrater än de jag lägger ut här.
Du är välkommen in dit också om du vill! Adressen är:
http://anneli-in-da-greenhouse.blogspot.com

Kramar från Avesta.