1 ägg
1 msk Rysk yoghurt/Smetana/Creme Fraiche
1 msk Sukrin/Sötrix
½ tsk stött kardemumma
1½ - 2 msk grovhackade valnötter
ca 1½ dl hallon (knappt upptinade eller färska)
1 nypa salt
Smör/kokosolja till stekningen
GÖR SÅ HÄR:
Vispa ihop ägget, yoghurten, sukrinet, saltet och valnötshacket.
Smält smöret i stekpannan och häll i äggsmeten. Stek ett par minuter och rör om i pannan då och då. När smeten börjar stanna, fördela hallonen ovanpå och stek färdigt på svagare värme under lock tills färdig. MUMS!!
Anneli.
Oj, vad hungrig jag blev nu! Det där lät riktigt smaskigt; måste testas snarast. :P
SvaraRaderaMmmmmums...!!! Det var riktigt smaskigt!! :D
SvaraRaderaMen du vill nog göra omeletten på fler ägg än ett, och speciellt om en viss sambo också vill smaka!! :P
Kul förresten; du är den första som har skrivit en kommentar på den här bloggen!! :D Tack för det!!